Gimstein fra ToosholmPris:
Solgt DKK
SOLGT. Stor (1,46) broget 7 års vallak.4 gænger. Ny video Maj 2014

D. 07.05.14

Ny video af Gimstein. Han har netop haft 3 ugers pause og er nu i gang igen. Video af alle gangarter. Redet af Sabrina Andersen.

https://www.youtube.com/watch?v=e6IdNdZd8Mw

Tilbuddet er gældende til 1 juni, hvor efter Gimstein blive sat i vores tur ridning, i første omgang som bagrytter og med henblik på at blive et del af holdet. Han har været med enkelte gange og det virker til at det ville kunne fungere rigtig godt for ham. Han er en stor og stærk hest som mange vil kunne have glæder af at ride.
Han vil fortsat være tilsalg, men prisen vil blive sat op igen.D: 11.11.13
Så er Gimstein kommet hjem. Han har haft rigtig godt af han udvekslings tur. Man kan mærke at han blive ældre og mere moden. Han er stadig ikke glad for at gå foran, men er helt tryk med at følge efter en anden hest. Han tølter rigtig fin.

Nyt om Gimstein. D. 16.10.13
Gimstein er på udvekslings tur til Hjortdal hvor han skal opleve lidt mere af verden. Det går rigtig godt. Han har tydlig mod på at komme et nyt sted hen. Han er stadig venlig og imødekommende. Han er afslappet og rolig ved arbejdsopgaverne. Han har stadig sine udfrodringer når han skal gå foran, men er bare super fin hvis der er andre med. Hans tølt bliver bedre og bedre for hverdag, der arbejdes selvfølgelig stadig på at få formen med, men konditionen er blevet så meget bedre hvilket gør tingene lette for ham. I Hjortdal starter rideturen lang en trafikeret vej. Ingen reaktion på trafikken. 
 


Gimstein er en meget stor vallak (ca. 1,46) der har fremragende grundgangarter. Han har skridt,trav og galop som en anden dressurhest, med stor sikkerhed og rummelighed i gangarterne. Han har fin tølt. Hans temperemant er rigtig fint, dog er han stadig umoden overfor nye ting og kræver en der lige støtter ham. Vil gerne arbejde på bane. Gimstein vil være perfekt for rytteren der kan lide at arbejde med grundridningen og gerne vil ride stævner i firgang på højt plan.
Bud modtags

 m.youtube.com/Watch


Nyt vidoe klip.
http://www.youtube.com/watch?v=WZcLSutjCvI

Hvordan er Gimstein speciel : 

 

Han er speciel på den måde at han har været meget umoden. På trods af han størrelse har han altid være en meget tilbageholden hest.

Han har været lige på grænsen til at være en nervøs hest, men da vi har haft flere søskende, har vi godt vist at det bare var umodenhed.

Nu står han næsten altid som en af de første på marken, når man komme for at hente hest. Han er blevet kælen og meget imødekommende.

Hans ældre bror var på sammen måde og han står nu og vrinsker efter rytteren når man henter ham. Lidt sjov.

 

Han er super fin at ride på bane eller i ridehal. Her mærker man det ikke. ( På trods af at han kun har været i ridehal 2 gange. Vi havde ham nemlig med til den clinic vi lavede i weekenden. Der var musik og mere ende 60 tilskuere. Det sagde han ikke noget til ) Det er når man ride ud på ham.

Ingen problemer hvis han bare skal følges med andre heste. Det er når han skal ride alene eller foran, man se at han stadig ikke er så modig.

Han kigger på ting og bremser op. De fleste gang kan man ride ham forbi, nogen gange skal man af og trække ham fordi. Igen er han sammen med andre følger han bare med.

 

Han er 4 gænger med stor kapacitet. Men pga. hans størrelse har det taget noget tid for ham at blive stærk nok til at bær sig selv rigtig. Han har været igennem en periode hvor han har været meget stiv, så man næste skulle tro at han var 5 gænger. Dette er nu helt væk. Han er ren i tølten og er rigtig begyndt at bær sig rigtig. Der mangler fortsat styrke og kondition før han kan gå helt korrekt i form med ryggen oppe. ( Han bærer rigtig men går stadig lidt for højt med hovedet. ) Traven er på plads, her kan man begynde at arbejde med længere skridt og svæv ( kommer også med konditionen.) Han har en stor galop og bruges sig rigtig.

 

Gimstein er ikke vanskelig, han er en stor kærlig hest der modnes lidt langsommer en flere af vores andre heste. Men det er nok mest fordi han er så stor at man synes han skulle være meget mere foran. :-)

 

fremhævede annoncer
Kiljan fra Toosholm. Brun med sort man og hal. 3 års stor vallak.
Masser af tølt. Han bliver meget høj. Han er allerede over 1.42 høj.
 Læs mere
Solgt. Stævne hoppe på 7 år. Fantastik sind. Solgt
Solgt. Super dejlig hoppe med kanon godt sind stor kapacitet og gangarter.
 Læs mere