Prins 5 år masser af tølt. Link til you tube video.



Pris:
Solgt DKK
Solgt. Sød og rar tøltende vallak. Let at ride. Ny video optagelse
Så er der optaget nyt video af Prins.

http://www.youtube.com/watch?v=jUPy9wf5a1c

Video af opsadling:
https://www.youtube.com/watch?v=Ms3awpyWquo

Prins er redet siden start af året. Han er super let at ride. Hvis man ønsker sig en lydhør hest der er let på tøjlen. Han har tølt som fortrukende gangart. Han er blød at side på.

Jeg skal prøve at fortælle mere om Prins og beskrive ham så god som jeg kan.
Prins blev tilredet i efteråret sidste år og havde så nogle måneders pause. Han blev taget ind igen først på året og er redet regelmæssig siden. Dog med enkelte ugers fri her og der.
Han har haft flere forskellige rytter, men mest redet af vores 2 ansatte piger. Han har flere gang være med som en ekstra hest i vores tur ridning hvis der har været store hold. Han har været med på stranden, i klitter og langs vejen. Vi har ikke så meget skov, så det har han ikke prøvet. Vi rider ved siden af en lille vej hvor der kommer en hel del biler, cykler, barnevogne, løber mm. Han er ikke bange for dem.
 
Han er super let at rid, har 4 gode adskilt gangarter. Helt rent tølt som helt klart er hans fortrukkende gangart. Han er lydhør med ride heste vilje, ikke en der presse på og heller ikke doven. Han er meget let
på tøjlen og ikke vand til at man hænger i ham.
Han er let på marken, midt i flokken. Nem at fange og trække med. Let at læsse og kører med. Han kan rides alene eller i flok. Han er selvfølgelig stadig ung, så går man hurtig hen til ham kan han god trække sig lidt væk.
Han er på ingen måde påtrængende, men vil gerne kløes. Han er ikke så glad for at blive klappe hvis man gør det så der kommer lyd på ( håber du forstår hvad jeg mener) så trækker han sig igen, dette kan han
selvfølgelig lærer. Jeg er bare ikke tilhænger af det og gøre det der for ikke. Hvis man bare vil klø ham er han til gengæld helt med.
Han står stille ved opstigning, men på grund af en uheldig opstigning i starten af året, hvor en ung piger satte sig bag ved sadlen, skal man være lidt rolig, altså ikke kaste sig i sadlen eller sætte sig med et ordentlig ryk.     
Prins er helt igennem en dejlig hest med et super godt hoved.


Video der er optaget i vinters af Prins

http://youtu.be/yps_Ij8qdwQ

Se link til You Tube. Her vises opstigning samt tølt, trav og galop på banen.

Nyt video fra start af juli 2013
http://www.youtube.com/watch?v=iKi839GIu7k
fremhævede annoncer
Kiljan fra Toosholm. Brun med sort man og hal. 3 års stor vallak.
Masser af tølt. Han bliver meget høj. Han er allerede over 1.42 høj.
 Læs mere
Solgt. Stævne hoppe på 7 år. Fantastik sind. Solgt
Solgt. Super dejlig hoppe med kanon godt sind stor kapacitet og gangarter.
 Læs mere