ØgnPris:
Solgt DKK
Solgt. Dejlig hoppe fra 2009. Super let. Masse af tølt. T.4 hest :-)
D. 04.08.2015

Opdatering på Øgn, som nu er kommet i god form og bliver redt regelmæssig. Øgn er stadig er super lækker hoppe, med en masse at byde på, om det er tølt i lange baner eller en stor rummelig trav. Hun kan med ganske lidt erfaring rides på en total løstøjle og er rigtig lydhør. Hun har let ved at gå i for
Man kan se og mærke at Øgn er ved at være helt færdig udviklet. Både på hendes bygning, hvor hun er blevet rund og muskelfyldt, men specielt på hendes gangarter hvor hun har mere og mere at giv af. Hendes skridt er stor og jordvindende, Hendes tølt er let og i flere tempi. Hendes trav er stor og sikker. Hun har god galop og byder sig gerne til. Hendes pas er endnu ikke rørt ved, så det er bare at gå igang.
Øgn er en super lækker ridehest, både hvis man vil nyde naturen eller hvis man ønsker at ride stævner og et oplagt emne hvis man ønsker at trække et føl på et tidspunkt.
 
Derfor har jeg besluttet at sætte prisen på Øgn op. Nuværende pris gælder til d. 18 august hvorefter prisen for Øgn vil stige.


video forår 2014


https://www.youtube.com/watch?v=hVE-jUL5SEg

07.05.14

Det går fantastisk med Øgn. Hun bliver stærkere og bedre for hver ride tur. Man har slet ikke lyst til at stige af hende igen. Sidste ridetur var skyld i at tanken om at man måske burde træne hende med henblik på kåring.


05.04.14 Stævne.
Så har Øgn deltaget i sit første stævne. Super godt gået af hende. Cecilie afprøvede hende  med løse tøjler fredag, det så fint ud. Desværre havde Cecilie ikke rytterlicens til at kunne vise hende, så jeg fik fornøjelsen. Nøj hvor var hun fin. Hun var lidt forvirret over slet ikke at have tøjlekontakt i svingene og kunne ikke helt finde ud af om hun skulle fortsætte lige ud eller følge svinget. Heldigvis lærer hun hurtig og fandt systemet og gik bare der ud af. Desværre var jeg urutineret i fremvisningen og fik holdt hånden for langt fremme og det må man ikke længere, så det trak lidt ned på karakterne. På trods af det fik hun næste 5 af dommer og fik en anden plads.
 
31.03.14
Så har Øgn været til kursus i ridehallen. Hun tager alting super rolig, hun har adskilte gangarter og arbejder rigtig godt med. Hun er rigtig flot under rytter og kunne godt følge med i de ca. 45 min. undervisning. 
 
24.02.14
Hvis du har lyst til at arbejde med en reel hest der har masser at byde på, så er Øgn lige noget for dig. Øgn har fine bevægelser og udvikler sig super godt. Hun har stadig ikke den bedste kondition, men de først 10 min kan man let se hvad hun har at byde på. Rider man hende ud er der meget mere at giv af. Hun kan rides alene eller sammen med andre.

24.01.14

Det kører simpelthen for Øgn. Hun er super lærernem og kan allerede nu skille tølt og trav. Hun udvikler bedre og bedre bevægelser og har masser at tilbyde. Utrolig dejlig hest.
Kort video kommer snart fra hendes første ridetur i en ridehal. ( Vi tog turen med et par heste for at se hvordan de ville gå i en hal )

02.01.14
Så er træningen af Øgn begyndt. Hun er en super fornuftig hest, der gerne vil lave noget. Hun er fremad søgende og har masser af tølt og let ved trav. Det ser ud til at hun få gode bevægelse.  

Ogn er super fin i omgang. Hun hviler i sig selv og kan trækkers væk fra flokken og rides alene allerede nu. Hun er kun trænet 3 uger i juni mdr. Men 2 gang har jeg hentet hende på marken, sat sadel og hovedtøj på hende og har bare kunne sætte mig op og ride. Hun har masser af tølt. Hun er tryg med trafik og helt cool. Hun gå lige i trailer og er super let i alt omgang.

Jeg har i foråret 2015 byttet med til Øgn igen, efter hun har været hos dem der ejede hende som føl. Jeg er super glad for at have Øgn hjemme igen.
Øgn bliver i øjeblikket redet et par gange i ugen.
fremhævede annoncer
Stævne hoppe på 7 år. Fantastik sind.
Super dejlig hoppe med kanon godt sind stor kapacitet og gangarter
 Læs mere
Kiljan fra Toosholm. Brun med sort man og hal. 3 års stor vallak.
Masser af tølt. Han bliver meget høj. Han er allerede over 1.40 høj.
 Læs mere
Solgt. Vallak 12 år, vallak 11 år, vallak 8 år vallak, 3 x hopper på 5 års mf.
Mange forskellige heste til salg på et sted. Da vi har valgt at stoppe med vores turridning har vi lidt forskellige heste tilsalg
Mere info på 20491675
 Læs mere
SOLGT. 10 års hoppe til avl eller ridning. SOLGT
 Læs mere
SOLGT Konkurrence 5 gænger. Go' pas, tølt, trav og skrid.
SOLGT
5 gænger med ren tølt, godt sind og masser af pas.
 Læs mere
SOLGT: 5 års vallak. Efter 1 kl. forældre.
Let i alt omgang. Trænet i 5 uger i sommeren 2017.
 Læs mere
SOLGT Talentfuld hoppe med gode bevægeser.
Søger du en fremtids hest til stævner eller kåring så er Hind et klart emne.
 Læs mere
Solgt. Frisk glad tøltende hoppe.
Masser af tølt i flere tempi.
Smuk hest. Bøjt BLUP 115
Masser af sjov og fremad drift.
 Læs mere
Solgt. 4 års tilredet vallak
Lækker og lige til, smuk vallak.
 Læs mere
SØGER : Har du lyst til at arbejde med heste ?
Kunne det have din interesse at arbejde med heste samt møde nye mennesker, så kunne dette bestemt være et job for dig.
 Læs mere
Solgt. Frisk hoppe på 15 år
Rar og omgængelig hoppe, med tølt og trav.
 Læs mere
SOLGT: Smuk skimmel hoppe. 118 i BLUP Kanon sind.
Top afstamning, højt BLUP, fantastisk sind, Skimmel.
video kan sendes på messenger.
 Læs mere
Solgt 5 års vallak. Vise alle gangarter på marken
Har du lyst til selv at sætte din nye hest igang, så er Ganti et godt bud.
 Læs mere