nyheder

Lidt billeder af Spuni fra Toosholm

Spuni er 4 år gammel og bror til hingsten Tyvar fra Toosholm, Gleipnir fra Moselundgård, samt 3-4 andre kårede hopper. Der er Esja deres mor der er bindeled.

Læs mere

Forår på Stutteri Toosholm

Så er alle året føl kommet til verden. Der er blevet solgt heste, til redet hest og kørt hopper til hingst.

Læs mere
Vestjysk følshow på Sognstrup
Sikke en dejlig weekend. 2 heste, 3 piger, en medhjælper og så os.


Det var første gang vi var med til et følshow og det bliver ihvertfald ikke sidste gang. Det var en super sjov dag. Vi havde taget Tyvar med ned til fremvisning i middagspausen. Han havde lige fået sko på og jeg havde redet ham 3 gang, så det var lidt spændende hvad han kunne vis frem.
Det gik heldigvis godt. Han var super oplagt og viset en god frisk tølt, galop og trav. Men pusten gik dog hurtig af ham.
Ud over Tyvar havde vi taget en af vores 3 års hingste med. Hnokki fra Toosholm. Han er efter Dimma fra Litla-Sandvik og Alfastein fra Selfossi. Det var nu også helt spændende. For det første var det første gang han skulle hjemme fra. ( Der var i det hele taget rigtig mange "første gang" denne weekende. ) Hnokki tog det helt rolig. Man skulle tro at han havde prøvet det 1000 vis af gange. Ingen uro og opførte sig rigtig pænt.
det var John Sigger der var kårings dommer og de 3 års heste blev bedømt efter den rigtig kåringsbedømmelse. Hnokki endte med 8,07 og vandt hans klasse.

Tyvar havde også 2 afkom med blandt 1 års hingstene. Her blev den ene nr. 2 og den anden nr. 5 ud af 9 heste.

Alt i alt en super weekend,