nyheder

Lidt billeder af Spuni fra Toosholm

Spuni er 4 år gammel og bror til hingsten Tyvar fra Toosholm, Gleipnir fra Moselundgård, samt 3-4 andre kårede hopper. Der er Esja deres mor der er bindeled.

Læs mere

Forår på Stutteri Toosholm

Så er alle året føl kommet til verden. Der er blevet solgt heste, til redet hest og kørt hopper til hingst.

Læs mere
En meget spændende årgang.
Hold op hvor det fedt at se at når ens avl lykkedes, enten til kåring,konkurence eller som ridehest.


Så langt er vi ikke med de unge heste vi lige har startet,men der er godt nok stort potentiale i denne årgang. 3 hingste, Flekkur efter Alfastein og Slæda fra Brekku, hun er kåret i første klasse som 4 gænger med bla. 9 for tølt.

Den anden hedder Hnokki og er også efter Alfastein og en ukåret hoppe med mange første klasses i stamtavlen på begge sider. Hnokki er netop blevet kåret til årets bedste 3 års, ved Elitefølshowet i Silkeborg, med 8,08. 

Den tredie hedder Dökkvi er efter super hoppen Asdis fra Lækjarbotnum. Hun er kåret i første klasse med 9 for tølt og så har hun gået vm finale i tølt to gange i træk. Faren er Frami fra Hæringe. Han har deltaget til VM i avl. Det bliver super spænende at følge dem frem mod forårets kåringer.

Dette var en hurtig præsentation af hingstene i denne årgang, næste gang gælder det hopperne, som også er mega interessante.