nyheder

Lidt billeder af Spuni fra Toosholm

Spuni er 4 år gammel og bror til hingsten Tyvar fra Toosholm, Gleipnir fra Moselundgård, samt 3-4 andre kårede hopper. Der er Esja deres mor der er bindeled.

Læs mere

Forår på Stutteri Toosholm

Så er alle året føl kommet til verden. Der er blevet solgt heste, til redet hest og kørt hopper til hingst.

Læs mere
Så er kåringen forbi. :-)
Nu er vi ved at være oven på igen, desværre gik kåringen ikke så vi havde håbet.


Hvor er der meget på spil når man vælge at sende sine heste til kåring, men hvor er det også bare godt at være med. Vi er igen blevet kloger.
Desværre var vi lidt uheldig, den ene af vores hopper trådte tilbage i en grime og var efterfølgende ikke rent gående i høj tempo, hvorfor vi valgte at trække hende.
Vores 4 års hoppe fik en på opleveren. En oplevelse som nok trods alt var for stor. Tira har hele tid været super nem og har derfor aldrig være presset. Dette var ikke anderledes til kåringen hvor hun tog det hele i stiv arm dog uden det tempo som hun er kendt for her hjemme. Hendes fremvisning blev aldrig flydende og det kostede dyrt på karakterne. På trods af den svære fremvisning fik hun ingen karakter under 7,5, bort set fra pas ( Se billeder af hende under: Avl - Esja )


Vores 4 års hingst, Hnokki gik rigtig godt, han fik bl.a. 8 for tølt, galop,sind/vilje og en bygning på 8,00 og en total på 7,74. Dette var desværre 0,01 under at få bedæknings tilladelse. Der er ingen tvivl om at han kommer med meget mere når styrken er på plads. 

Tyvar var som altid super nem, jeg kom desværre bare til kort. Jeg havde haft for meget fokus på pas og for lidt på tempo. Han fik 8 for alle gangarter og 7 for pas. Med kommentar på alle gangarter : høj aktion og store bevægelser. Dejlig hest.

Det var en stor fornøjelse at få lov til at vise Perla fra Toosholm. Hun gjorde sit bedste og endte med en total kåring på 7,70. Hun fik lidt mindre for bygning end vi havde forventet, tilgengæld fik hun det vi havde for ventet for gangarter. Dejlig hest, hvor jeg igen kunne stig af med et smil. Og fedt at have hende med.