nyheder

Spuni er tilmeld kåring

Det er næsten ikke til at holde ud. Spændingen vil ingen ende tage.

Læs mere

Følg os på Facebook. Stutteri Toosholm

Tiden er knap. Vi opdater Facebook med nyhedder. Denne side opdateres ca, hvert halve år.

Læs mere

Avlshopper. Blikas side er oprettet.

Så fik jeg lavet Blikas side færdig. Så mangler jeg Alfadis og Tira.

Læs mere
Østjysk Mester 2013 i tølt og 5 gang. ´Se billede'
Super stævne, super resultater, kanon vejr og fantastiske mennesker


I weekenden var vi til stævne. For mit vedkommende var det første stævne siden april mdr. og Tyvars 7 stævne i alt. Vejret var helt i top, Danmark fra sin smukkeste side på en varm sommer dag. 
   Jeg valgte, pga. varmen ikke at varme ret meget op. Og jeg tror det var et godt valg, Tyvar var rigtig fin i tølt, på trods af meget sparsom træning af selv programmet gjorde ham det fint. Vi blev nr. 1 i udtagelsen.
   Finalen gik efter planen, bortset fra at flere af os ikke var klar over at man i en T.3 finale kun viser opgave delene på en volte. Uheldig for mig, da vi så startede på vores dårligste side. Heldigvis gik det fint og vi vandt klassen.
   Katrine Vittrup havde også kvalifiseret sig til finalen og de gjorde der rigtig godt og rykkede fra en 5 plads i udtagelsen op på en 3 plads. Super godt klaret.
   Det var første gang vi skulle prøve kræfter med 5 gang og tror bestemt ikke det bliver sidste gang. Vi fik op til 6,5 i tølt. Trav gik super godt de første næsten 2 omgange, så fik jeg drevet lidt for lidt på og mistede fremad driften og dermed traven. Højeste karakter var 6,5. Skidten gik super, her var der stor forskel på dommernes karakter, måske fordi jeg havde vendt om på programmet og huskede det sådan at galop kom efter trav. Vi lavede et fint anspring, men kom dog meget hurtig ned i skridt. 7 var højeste karakter. Galop var bare i orden, vi fik 7 af flere af dommerne. Så skulle vi vise pas, lidt spændende da jeg egentlig aldrig har prøvet at ligge ham 3 gang i træk. Tyvar var klar, anspring, ligning, pas, overgang til galop og ned i skridt igen. 3 gang uden problemer. Vi fik fra 5 til 6 af alle dommer for alle 3 gennemløb, jeg var meget tilfreds. Alt i alt blev det til en total karakter på 6, vilket gav en første plads og opfylder kravet til DM.