nyheder

Lidt billeder af Spuni fra Toosholm

Spuni er 4 år gammel og bror til hingsten Tyvar fra Toosholm, Gleipnir fra Moselundgård, samt 3-4 andre kårede hopper. Der er Esja deres mor der er bindeled.

Læs mere

Forår på Stutteri Toosholm

Så er alle året føl kommet til verden. Der er blevet solgt heste, til redet hest og kørt hopper til hingst.

Læs mere
Hekla stævne d. 17 august
En lidt hurtig beslutning og så blev det til et stævne mere.


Denne gang var jeg alene afsted. Det vil sige Vittrup og Kornum samt deres familier var der, så jeg var alligevel ikke alene afsted. Altid rart at der er nogen til at se efter en. :-)

Det var en super dag, jeg kunne desværre ikke deltage om søndagen, da jeg skulle til barnedåb. Vejret var i top og humøret ligeså. Vittrup og Bjarmi havde en hård dag, men kom igen dagen efter. Kornum og Perla var i top form og lavede et super ridt i 5 gang, hvor hun fik fra 5 til 6 af alle dommer i både tølt, trav, skridt og galop. Desværre blev speederen glemt i pas, det bliver den aldrig igen. ;-)
Tyvar var total cool igen igen. Han havde aldrig set banen før og gik lige på og var klar. Det var første gang vi prøvede krafter med 5 gang på en 250 m bane. Der gav lidt start vanskeligheder på første gennemløb. Jeg var ikke drivende nok og Tyvar var klar til at stoppe 10 meter før kort siden,( der hvor kort siden plejer at komme  :-) ) Ud over det gik det ok. Vi scorede point nok til at vi nu kan deltage til DM næste år og var klar til finalen til Hekla stævnet.
Finalen lå sidst på dagen. Det gik godt og vi kunne glæde os over en blå sløjfe på en anden plads.