nyheder

Lidt billeder af Spuni fra Toosholm

Spuni er 4 år gammel og bror til hingsten Tyvar fra Toosholm, Gleipnir fra Moselundgård, samt 3-4 andre kårede hopper. Der er Esja deres mor der er bindeled.

Læs mere

Forår på Stutteri Toosholm

Så er alle året føl kommet til verden. Der er blevet solgt heste, til redet hest og kørt hopper til hingst.

Læs mere
Udvekslings tur for Gimstein
En ny opfindelse er det jo ikke, det er hvad der sker for langt de fleste heste når de skal tilrides. De bliver sent i byen.


Nå man så selv tilrider sine hest får hesten ikke denne oplevelse med sig, så derfor: Udvekslings tur. Og det går bare godt. :-)

Nyt om Gimstein. D. 16.10.13
Gimstein er på udvekslings tur til Hjortdal hvor han skal opleve lidt mere af verden. Det går rigtig godt. Han har tydlig mod på at komme et nyt sted hen. Han er stadig venlig og imødekommende. Han er afslappet og rolig ved arbejdsopgaverne. Han har stadig sine udfrodringer når han skal gå foran, men er bare super fin hvis der er andre med. Hans tølt bliver bedre og bedre for hverdag, der arbejdes selvfølgelig stadig på at få formen med, men konditionen er blevet så meget bedre hvilket gør tingene lette for ham. I Hjortdal starter rideturen lang en trafikeret vej. Ingen reaktion på trafikken.