nyheder

Søger: Forrytter til vores turridning.

Kunne du tænke dig at arbejde med heste i en periode ?

Læs mere

Endnu en hest solgt.

Så blev Hind handelsundersøgt og det til top karakter.

Læs mere

7 heste solgt i 2017

solgt-købt og avlet...

Læs mere

Sunna fra Toosholm solgt

Så har denne skønne hest også fundet sig en ny ejer.

Læs mere
Onsdag d. 15 have vi 16 heste fritløbende på Kystvejen...
Ikke det sjoveste at have heste i fri dressur på en vej hvor der kører stærkt.


 Heldigvis var der rigtig mange mennesker der var hurtige til at ringe og til at give en hjælpende hånd med. Der gik ca. 10 min fra vi modtog det først opkald til vi var hos hestene, men grimer og tov. Det var flokken med følhopper, føl og ung hopper der var på tur. Vi satte grime på ca. ½ delen af hestene og begyndte så at trække dem væk fra vejen. 2 heste foran til at vise vej og 4 heste bag i til at skubbe med. Det gik stille og rolig. Og efter en lille omvej, men væk fra den store vej, var de snart på fold igen. Desværre mangle der en hest. Det viste sig at hun stod alene tilbage på folden og var lidt rundt på gulvet.
Ved et nærmere eftersyn af hegnet kunne vi se, at det igen var krondyrerne, der havde været i hegnet. Vi har ellers forstærket hegnet netop her, da vi flere gange har oplevet, at det har været løbet ned af krondyr.
Den sidste efterladte hoppe fik en selvskabs heste og de begyndte straks at spise. Der var helt ro på alle hestene.
Torsdag kunne vi så lede flokken tilbage over Kystvejen og tilbage til deres vinterfold. De har prøvet denne tur flere gange så det gik hurtig og uden problemer.