nyheder

Spuni kåret i første klasse for både ride egenskaber og bygning

Mega spændende weekend i Tyskland på Kornfhoff. Spuni var klar og med.

Læs mere
Tyvar solgt.
Og vi må indrømme at det er lidt hårdt. Når så dejlig en hest som Tyvar forlader stalden er det ikke uden at sætte tankerne i gang.


 Det var både en glædelig dag i går, men må mange måde også rigtig underlig.

Vi køret Tyvar ned til hans nye ejer. Han er kommet et rigtig dejligt sted hen, til heste mennesker, hvor han helt sikkert vil få det godt. Men det er underligt at skulle slippe så dejlig en hest. Han har stået vores familie nær de sidste mange år, på trods af at han kun er 8 år, så har han fyldt meget.

 Det har været fantastisk at ride ham til kåringe, DM og sidste år til hans første 5 gangs stævner. Han har altid været usædvanlig let at have med på trods af at han har haft hoppe hjemme eller at han lige er blevet hentet ud fra marken fyld med hopper. Vores piger har kunne skridte ham af og være med til at strigle, sadle op osv.

Sidste år i juli mdr. Hvor han gik med hopper og blev redet ca 2 gange om ugen, tog jeg ham med til Østjyskemesterskaber. Han gik med hopperne helt ind til vi kørte. Det var hans første 5 gangs stævne og det gik super. Vi vandt både Tølten og 5 gangs klassen. Og opnåede karakter til at kunne ride DM. Da jeg kom ud af banen, over tog vores ældste datter ( 10 år ) og skridtede ham af. Fantastisk. 
I foråret blev den første af hans afkom vis til en FEIF kåring, 3 år gammel og fik 8.07. 
Vi glæder os meget over at kunne følge ham videre og til at arbejde med både hans søskende og afkom.