nyheder

Lidt billeder af Spuni fra Toosholm

Spuni er 4 år gammel og bror til hingsten Tyvar fra Toosholm, Gleipnir fra Moselundgård, samt 3-4 andre kårede hopper. Der er Esja deres mor der er bindeled.

Læs mere

Forår på Stutteri Toosholm

Så er alle året føl kommet til verden. Der er blevet solgt heste, til redet hest og kørt hopper til hingst.

Læs mere
Ny ansat.
Så har vi fået lavet en aftale om jeg sommer hjælper til hestene.


 Sandra præsentere sig:

Mit navn er Sandra Nielsen og jeg er en frisk og glad pige på 19 år.

Hele mit liv har jeg været iblandt hestene og jeg var ikke særlig gammel allerede første gang jeg sad på en hest. Som mange andre startede jeg på rideskole, samt ved siden af rideskolen, lånte jeg andres islandske heste og red på. Min søster som også har været hestepige hele sit liv, købte den første pony til mig. Men som dog hurtigt blev skiftet ud til en islænder. Siden da er det hele gået stærkt. Som 13 årig tilred jeg den første hest selv, som blev til en stabil og rar børne/kone-hest. Nu har jeg Dimma, en lækker 4-gænger hoppe som venter føl til sommer.

Både Dimma og føllet har jeg store forventninger til. Jeg har hele tiden været meget været afklaret med mig selv om, at jeg skulle blive en dygtig rytter og med tiden ville være at finde på stævnebanerne. Med masser af tålmodighed, hårdt arbejde og nogle dygtige mennesker omkring mig, har jeg udviklet mig rigtig meget.

Hestene har altid været mit ’pusterum’, stalden var et sted man kunne tage hen hvis man havde brug for at klare tankerne. Jeg ligger stor vægt på at samarbejde med hestene. Hestene skal være trygge, motiveret til at arbejde og kunne følge med. 

Sandra kommer for Fyn. Vi glæder os til at hun og hende hoppe med føl kommer i begyndeslen juli.