nyheder
Forår på Stutteri Toosholm
Så er alle året føl kommet til verden. Der er blevet solgt heste, til redet hest og kørt hopper til hingst.


Som tiden går. Jeg fået opdateret alt for lidt. 
         Spuni, vores 4 års hingst efter Esja og Tonn er kommet ud på unge heste folden igen. Han manglede det sidst for at vi ville stille ham til en 4 års kåring. Vi glæder os vild meget til at starte hans træning frem mod en 5 års kåring.
          Hos os er han gået i alles hjerter. Hans fantastisk sind, rolig, omgængelig, lige til. Hans smukke ydre, hans mega gangarter er ikke til at komme uden om. Vi håber virkelig han vil kunne komme til en kåring til foråret 2019, så han, ligesom hans brødre, kan være med til at tilbyde avler et godt alternetiv til deres hopper. 
    Hind blev solgt i januar. Arinn er solgt til Fyn, Tonn skal til Nord jylland. Baldur er godt igang hos en af vores lokale piger og ser ikke ud til at slippe ud af hendes hænder. Så der er ikke mange salgsheste tilbage. Trausti, som jeg elsker at ride på, og Litla Perla, som fuldstændig har taget mit hjerte, er dog stadig til salg. Begge to meget interessante hest, som vil kunne gøre mange rytter glade. 
Af føl har vi fået et hingsteføl efter Esjas datter Tira og Abel. Et hingsteføl efter Blika, som er efter Heidis og Tyvar, på Børkur og her tilsidst et hoppeføl efter Frida efter Hausti.