nyheder

Spuni kåret i første klasse for både ride egenskaber og bygning

Mega spændende weekend i Tyskland på Kornfhoff. Spuni var klar og med.

Læs mere
Spuni kåret i første klasse for både ride egenskaber og bygning
Mega spændende weekend i Tyskland på Kornfhoff. Spuni var klar og med.


Når man har arbejde med en hest igennem mange år og tager beslutningen om at sende den til kåring er det altid med hjertet lidt oppe i halsen.
Helt fra Spuni var ganske lille har han i vores øjne været en fantasisk hest. Han var knap 2 år, da det var ham jeg valgte til at trække foran de andre ind og ud af traileren når vi skulle flytte heste. Hvorfor ham ? Ja fordi han var mega cool og var med på at blive trukket ind og derefter ud igen. Igen og igen. 
Jeg tilred ham som 4 års, rar og venlig, men masser af bevægelse. Viljen var lidt til den rolige side, hvilket jeg har elsket ved denne slægt. Der er masser at bygge på og viljen kommer med styrken. Men gør tilridningen let som en leg.  

Spuni blevet efter ca 9 ugers træning hos Søren Madsen, Debelmose, kåret med:
9 for tølt
9 skridt
8,5 galop
8,5 langsom galop
8,5 sind/vilje
8,5 form under rytter
8,5 langsom tølt
8 for trav.

8,13 for bygning, herunder 9 for hove. 

Spuni er efter vores fantastiske hoppe Esja fra Moselungård, som vi ejer sammen med avler, Bodil Nyholm. Hun er en helt igennem unik avls hoppe. Indtil nu har hun 4 afkom kåret i første klasse, 3 stk med 9 for tølt.
Mange af hendes afkom har gjort det super godt i de bedste sports klasser. Hendes første afkom blev dansk mester i 4 gang med en junior rytter. Vores egen datter har på et afkom kvalificeret sig til sport A klasser i tølt. Flere senior har redet DM  på nogen af hendes afkom.
Deres bedste kendetegn er helt klart det fantastiske sind og let ridelighed og ikke mindst tølt som foretrukken gangart. De er en fornøjelse at ride og arbejde med. 

Spuni bedækker i Vorupør hele sæsonen og igen i 2020

Pris 5000,- plus moms.Græs og attest